11 ian. 2018
Mentenanta imobil Centrul Vechi Bucuresti | Alpinism Utilitar Bucuresti mentenanta imobil - mentenanta imobil centrul vechi bucuresti 02 - Mentenanta imobil

Mentenanta imobil din strada Pitar Mos (sediul fostei ambasade a Elvetiei), centrul vechi Bucuresti.

Fatadele cladirilor necesita atentie si intretinere din partea beneficiarilor de imobile pentru conservarea acestora pe termen lung. Proiectul de fata a avut ca obiectiv renovarea peretilor exteriori si schimbarea sistemului pluvial al acoperisului.

In prima etapa au fost facute lucrarile de reparatii tencuiala deteriorata. Ulterior au fost aplicate doua straturi: unul de grund si altul de vopsea de exterior, marca Baumit, pe o suprafata de 787mp.

In a doua etapa au urmat operatiile de inlocuire jgheaburi, inlocuire burlane vechi, si de inlocuire sorturi de tabla (sectiunile de tabla aflate sub jheaburile de la acoperis).

La final, cladirea a aratat asa cum se vede in imagini.

Fie ca este vorba despre lucrari de consolidare, fie ca este vorba de reparatii locale sau vopsitorie, Euralpin Construct are solutiile potrivite pentru  toate tipurile de mentenanta imobil ce necesita lucru la inaltime si nu numai.

Asiguram servicii incepand cu partea de subzidire a fundatiilor, acolo unde cimentul este degradat sau permite intrarea apei in subsoluri si demisoluri si continuand cu peretii verticali si acoperisuri.

Lista de lucrari mentenanta imobil:

  • mentenanta imobil vechi / nou / modern
  • mentenanta imobil cu o arhitectura din perioada istorica
  • mentenanta imobil inalt sau doar cu cateva etaje
  • mentenanta imobil rezidential / nerezidential
10 ian. 2018
Liftare geamuri la pereti cortina - Alpinisti Utilitari Bucuresti liftare geamuri la pereti cortina - liftare geamuri la pereti cortina 01 - Liftare geamuri la pereti cortina – Baneasa

Tehnnica de liftare geamuri la pereti cortina ocupa un loc important in tehnicile de alpinism utilitar. Este folosita de la ridicarea diverselor piese de mobilier sau a  materialelor de constructii, pana la liftare geamuri la pereti cortina ai cladirilor mari de birouri . Folosind  un sistem de scripeti, reprezinta o metoda alternativa si eficienta  atunci cand metodele conventionale nu pot fi folosite sau sunt mult prea costisitoare. Acest tip de liftare are limite destul de ingaduitoare, astfel incat permite ridicari de pana la 200m inaltime si greutati de max.700kg.

Sistemul de scripeti presupune demultiplicarea fortei de tractare atunci cand greutatile nu pot fi ridicate frontal, iar prin adaugarea mai multor role greutatea nominala a obiectelor poate scadea cu pana la 90%.

Proiectele noastre majore ce au folosit astfel de tehnici sunt:

-Montarea de geamuri la etajele superioare ale blocurilor la Cortina Residence-Baneasa;

-Demontarea, apoi remontarea geamurilor la RIN Hotel, Hala Traian;

-Ridicarea de prelate PVC peste structura unor corturi industriale la ROMSTAL, Berceni.

22 nov. 2017
Alpinism utilitar Bucuresti montaj structuri metalice - montaj structuri metalice 13 - Montaj structuri metalice

Montaj structuri metalice in orasul Pantelimon (TUBORG).

Poiectul a avut la baza un concept hibrid de depozitare al diverselor marfuri sau materiale, rezultat din folosirea a doua componente diferite: panouri sandwich cu vata minerala (peretii verticali) si membrana PVC (tavan). Aceasta procedura comuna de montare structuri metalice garanteaza o temperatura optima de depozitare.

Procesul de montaj structuri metalice s-a realizat respectand intocmai cotele desenelor de executie. Montajele pe structuri metalice realizate de noi de-a lungul timpului rezista perfect in timp si ofera protectia de care are nevoie clientul nostru.

Echipa Euralpin abordeaza lucrari complexe de montaj structuri metalice cu destinatii multiple, și asamblare a elementelor de anvelopare. De exemplu hale industriale, hale commerciale si silozuri.

Experienta lucrului la inaltime, calificarea personalului nostru in montaj structuri metalice au generat proiecte ce vin in intampinarea tuturor ideilor clientilor nostri.