10 ian. 2018
Montaj fatade ventilatie | Alpinism Utilitar Bucuresti montaj fatade ventilatie - montare fatade ventilatie 01 - Montaj fatade ventilatie

Montaj fatade ventilatie, zona Pipera. HBC 2017, Dimitrie Pompeiu, Bucuresti

Acest proiect de montaj fatade ventilatie s-a derulat in zona Pipera si a avut un caracter inedit pentru noi: montarea unui perete ventilat din placi trespa pe o inaltime de 30m, pe suprafata caruia fusese deja lipita ,,vegetatie stabilizata,, compusa din diverse plante mediteraneene. Peretii verzi stabilizati sunt un concept nou in domeniul design-ului exterior.

Serviciile solicitate de client aveau aveau rolul de a improspata curtea interioara a unui imobil de birouri, iar pentru noi a fost o provocare sa putem monta acest puzzle din plante cu o suprafata totala de 138mp.

Proiectele de montaj fatade ventilatie necesita o aliniere exacta a placilor pentru a putea pastra aceleasi cote fata de extremitati pe tot parcursul ridicarii peretelui. Planurile inginerilor, impreuna cu ingeniozitatea echipei noastre de alpinisti utilitari au facut ca proiectul sa fie un real succes.

Echipa Alpinism Utilitar Bucuresti