Alpinism Utilitar Bucuresti curatare fatada - curatare fatada sun plaza 05 - Curatare fatada Sun Plaza

Detalii proiect

Curatare fatada Sun Plaza

Lucrare de alpinism utilitar care s-a desfasurat in sector 4, Bucuresti si a cuprins curatarea fatadei principale, interior si exterior, la mall-ul Sun Plaza din Berceni. Elementele de fatada curatate au fost: Placile de alucobond, geamurile, peretii ventilati din Eternit, stalpi.

Pentru curatare fatada Sun Plaza a fost nevoie de mobilizarea unei echipe de patru alpinisti utilitari pe toata perioada de curatare a fatadei, timp de patru zile.

Interventiile noastre de curatenie cu alpinisti utilitari vizeaza mai multe centre comerciale si cladiri de birouri din Bucuresti si din tara.

Proiectul Curatare fatada Sun Plaza, a fost finalizat cu succes datorita folosirii mai multor moduri de lucru: servicii cu scara, servicii cu schela sau cu corzi.

Fatada principala a mall-ului este una cu o arhitectura spectaculoasa.

 

Despre proiect

Proiecte Similare

Alpinism utilitar Bucuresti spalare fatada mall promenada - spalare fatada mall promenada 03 1024x576 - Spalare fatada Mall Promenada

Spalare fatada Mall Promenada

Vezi Proiect
Infiltratii apa infiltratii apa - infiltratii apa 02 1024x574 - Infiltratii apa

Infiltratii apa

Vezi Proiect
Alpinism Utilitar Bucuresti curatare geamuri cladirea bob pipera - curatare geamuri cladirea bob pipera 01 1024x576 - Curatare geamuri cladirea BOB Pipera

Curatare geamuri cladirea BOB Pipera

Vezi Proiect