Reabilitare imobil Centrul Vechi Bucuresti | Alpinism Utilitar Bucuresti mentenanta imobil - reabilitare imobil centrul vechi bucuresti 002 - Mentenanta imobil

Detalii proiect

Mentenanta imobil din strada Pitar Mos (sediul fostei ambasade a Elvetiei), centrul vechi Bucuresti.

Fatadele cladirilor necesita atentie si intretinere din partea beneficiarilor de imobile pentru conservarea acestora pe termen lung. Proiectul de fata a avut ca obiectiv renovarea peretilor exteriori si schimbarea sistemului pluvial al acoperisului.

In prima etapa au fost facute lucrarile de reparatii tencuiala deteriorata. Ulterior au fost aplicate doua straturi: unul de grund si altul de vopsea de exterior, marca Baumit, pe o suprafata de 787mp.

In a doua etapa au urmat operatiile de inlocuire jgheaburi, inlocuire burlane vechi, si de inlocuire sorturi de tabla (sectiunile de tabla aflate sub jheaburile de la acoperis).

La final, cladirea a aratat asa cum se vede in imagini.

Fie ca este vorba despre lucrari de consolidare, fie ca este vorba de reparatii locale sau vopsitorie, Euralpin Construct are solutiile potrivite pentru  toate tipurile de mentenanta imobil ce necesita lucru la inaltime si nu numai.

Asiguram servicii incepand cu partea de subzidire a fundatiilor, acolo unde cimentul este degradat sau permite intrarea apei in subsoluri si demisoluri si continuand cu peretii verticali si acoperisuri.

Lista de lucrari mentenanta imobil:

  • mentenanta imobil vechi / nou / modern
  • mentenanta imobil cu o arhitectura din perioada istorica
  • mentenanta imobil inalt sau doar cu cateva etaje
  • mentenanta imobil rezidential / nerezidential

Despre proiect

Proiecte Similare

Montare geamuri Hotel Pullman montare geamuri - montare geamuri hotel pullman 02 1024x576 - Montare geamuri Hotel Pullman

Montare geamuri Hotel Pullman

Vezi Proiect
montaj fatade ventilatie | Alpinism Utilitar Bucuresti montaj fatade ventilatie - montare pereti vegetali 01 1024x607 - Montaj fatade ventilatie

Montaj fatade ventilatie

Vezi Proiect
- IMAG0144 2 1024x574 - Reabilitare bloc locuinte

Reabilitare bloc locuinte

Vezi Proiect